Cégünk történetében is megtalálható a „keleti nyitás politikája”, mely kézzelfoghatóan

2016 szeptemberében hálózatunk 33. boltjaként megnyitott miskolci szaküzletünk

képében öltött testet. A város a Budapest Nyíregyháza Debrecen tengely közepén, fontos kereskedelmi útvonalon található, ezért is tartjuk üzletünket északi régiónk fellegvárának. A 90-es évek ipari visszaesésének köszönhető alacsony jövedelmek a 2000-es évek óta szerencsére folyamatosan szűnnek meg, aminek köszönhetően a város és környék lakói üzletünk termékkínálatából, már nem elsősorban a legolcsóbb, hanem a jó minőségű termékeket keresik. Ezen vásárlói igényeket felmérve készítettük el üzletünk bemutatótermét is. Ahogy belépünk egy modern hőszigetelt üvegajtón keresztül a boltba, rögtön a műanyag nyílászárókat és a cégünk saját gyártású redőnyeit pillanthatjuk meg. A kínálatban megtalálható a fehér műanyag és a színes alumínium redőny is. A fehér és színes műanyag ablakok után bejárati ajtókat lehet megtekinteni, és a kínálatba sikerült beleilleszteni egy különlegességet, a toló-bukó erkélyajtót. Ezen a részen került bemutatásra cégünk másik saját gyártású terméke a hőszigetelt, akár okostelefonnal is nyitható garázskapu. Acél biztonsági bejárati ajtóból kifejezetten lépcsőházakba, és családi házakba is beépíthető ajtó közül is választhatunk. Mielőtt még az a vád érne minket, hogy nem gondolunk a hagyományos nyílászárók kedvelőire, megtekinthetjük az egyedi gyártású gyári felületkezeléssel ellátott fa bejárati ajtónkat, és ablakot. Bemutató termünk második részében a parafa, fa szalagparketta, és laminált padló bemutató található. Aki ebbe a helyiségbe betér, néhány helyen kicsit furcsa járást érzékel. Ez nem véletlen, cégünk nagy hangsúlyt fordít a melegburkolatok helyes lerakásának bemutatására. Itt megtekinthető, milyen az, amikor nem fordítunk kellő figyelmet a szakszerű lerakásra. Figyelem botlásveszély, nézzünk a lábunk elé. Parafa bemutatóinkban megtalálható a falburkoló, a ragasztós, és a klikkes padlóburkoló is. Fa szalagparkettánknál a közkedvelt bükk, tölgy, és kőrisfa változataiból csemegézhetünk. Aki a modern megoldásokat szereti osztrák és német gyártónk laminált padlói közül tud választani igényének és pénztárcájának megfelelőt. A falakon korábban beépített nyílászáróink referencia fotói pillantanak ránk. Mi a bemutató ajtók közül tudunk válogatni, mely több gyártó kínálatát mutatja be nekünk. Aki nézelődés közben megfáradt egy pohár hűtött ásványvíz mellett leülve kényelmesen megtekintheti referencia képeinket, vagy cégünk professzora Kardos dr előadását hallgathatja meg felvételről.

Miskolci kollégáink - JOLA

Kérem, engedjék meg, hogy bemutassam munkatársainkat is. Az üzletvezető Erdős Zsolt, aki a nyíregyházi főiskola gépészmérnöki szakának elvégzése után először az autók birodalmában próbált szerencsét, végig járva az érékesítés minden lépcsőfokát. Ezután a családi kötődés hatására értékesítési vonalon az építőiparban is megmérette magát itthon, és külföldön egyaránt. Sikerét mi sem bizonyítja jobban, hogy cégünk örömmel csábította magához, és a sikeres együttműködés eredménye, hogy Zsolt kicsit kinőve Miskolcot új üzletek nyitásában, és új kollégák betanításában is részt vesz. Miskolci kollégáink - JOLA Közvetlen munkatársa Vígh Valentin, aki fiatal kora ellenére, már most hatalmas tapasztalatokkal rendelkezik a nyílászárók terén, köszönhetően annak, hogy tanulmányai során fa nyílászárók tervezéséről gyártásáról szerzett ismereteket, majd ezt a gyakorlatban egy nyílászáró gyárban a gyakorlatban is megvalósította. Az a tény, hogy ma már Valentin is a Jola csapatát gazdagítja, Zsoltnak köszönhető. Barátságuk hosszú évekre nyúlik vissza, és amikor felmerült az igény egy üzletvezető helyettesre Miskolcon Zsolt jó szívvel ajánlotta régi barátját, aki azóta is örömmel dolgozik velünk.

<p style=”text-align: justify;”>Kérem, ha idejük engedi és felújítás vagy építkezés előtt állnak, térjenek be üzletünkbe, munkatársaink szeretettel várják Önöket.</p>

Fiszter István – területi vezető

Miskolci kollégáink - JOLA

Miskolc

Miskolc megyeszékhely madártávlatból

Miskolc, Budapest, Debrecen, és Szeged után az ország negyediklegnépesebb városa, Borsod-Abaúj-Zemplén megye és a Miskolci járás székhelye. A környék egyik legrégebben lakott területe, mint azt a paleolit korban keletkezett leletek tanúsítják. A hely a Miskóc nemzettségről kapta a nevét, mellyen Anonymus említi először ezen a néven. 1365-ben Nagy Lajos királytól kapott városi rangot. A török hódoltságban után ipara is fejlődésnek indult. A szabadságharc idején Rákóczi fejedelem rövid időre Miskolcon rendezte be főhadiszállását. Bár a városban, a történelem folyamán többször volt kolerajárvány, pusztított árvíz, és a II. világháborúban is több ezer ház pusztult el vagy sérült meg, Miskolc fejlődése országos szinten is kiemelkedő. Lassan 150 éve tudunk Miskolcról vonattal Budapestre jutni, és ez időben vezették be a vonalas telefont is. A városháza bár többszőr átépült a 17. század óta ugyanazon a telken található. Lassan kétszáz éves múltra tekint vissza az új megyeháza, a zsinagóga és a színház is, ami a jelenlegi országhatárokat figyelembe véve az első kőszínház volt hazánkban. Több mint 150 éve kezdődött meg a gázvilágítás bevezetése, és villamosra is Budapest után itt ülhettünk előszőr, több mint 100 éve. A szocializmusban kiteljesedett és ráragadt „acélváros” jelzőtől a 90-es évek ipari visszaesése, és a mostani idők tudatos munkájában a város turisztikai és idegenforgalmi szerepét igyekszik erősíteni. A városban és a városon kívül is rengeteg a látnivaló, a bükk vidék számtalan kirándulási lehetőséget biztosít, melyet jelen sorok írója és mentora is többször felkeresett téli és tavaszi túrák során is. A város vezetés munkájának köszönhetően 2008-ban a Kultúra Magyar Városa, míg 2010-ben Értékgazdag település díjat kapott a város.

Szaküzletünk:

Miskolci kollégáink - JOLA