Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések

Úgy tapasztaljuk, hogy egy termék megvásárlása előtt igen sok kérdés fogalmazódik meg a vevőkben. Mindez azért, mert olyan témában kell komoly döntést hozni, melyre az átlagembernek kevés rálátása van. Ebben segítenek felkészült kollégáink, akik minden kérdésre levélben fognak Önnek válaszolni.
Ha olyan, nem személyes kérdés érkezik hozzánk, mely másokat is érinthet, azokat a válaszokkal együtt tesszük közé az érdeklődő keresztneve és a települése megadásával.

 

Ha jól értem a szaküzletüket nem kell személyesen felkeresnem ahhoz, hogy fa ablakot vásároljak, hanem e-mailben is megtehetem mindezt? (Dávid, Paks)

Igen, Ön bármelyik termékünket meg tudja vásárolni anélkül, hogy a szaküzletünkben járt volna. A termékről kérjen e-mailben ajánlatot, és az elfogadást követően kapni fog egy foglalóról szóló számlát, amit be kell fizetnie.

A foglaló értékének beérkezése a rendelés dátuma. Ezt követően kerül gyártási jegyzékbe az Ön által megvásárolni kívánt termék.

 

Telefonon vagy e-mailben is lehet kérni felmérést? (Szabolcs, Zalaegerszeg)

Ennek nincs akadálya. Akármelyik technológiai vívmányt is választja, zalaegerszegi kollégánk, Prokk Tibor mindenben készséggel áll rendelkezésére. Részletekben vele tud egyeztetni.

 

Ha nem Önök szerelik be a műanyag ajtómat, akkor milyen árban történik a kiszállítás? (János, Budapest)

Az ajtó kiszállítása szaküzletenként eltérő, mert figyelembe kell venni a helyi adottságokat és távolságokat. Budapesten emiatt más tarifát alkalmazunk, mint például Mosonmagyaróváron. Egy azonban biztos: a kiszállítás nálunk nem bevételi forrás, ezért csak a felmerülő költségeinket kell megtéríteni. Budapest esetében kerületekre osztottuk a városi kiszállítás díjat. Ön a II. kerületet jelölte meg kiszállítási címként, ami jelenleg 5 000 forint fuvardíjat jelent.

 

A parketta valós színe mennyiben egyezik a weblapon mutatott parketta színével? (Eszter, Sé)

Nehéz erre a kérdésre válaszolni, de megpróbálom. Van olyan padló, aminek a színe szinte teljesen megegyezik a termékfotón látható színnel. Van azonban olyan eset is, amikor élőben árnyalataiban különböző a két megjelenés. Folyamatosan próbáljuk a lehető legjobb minőséget alkalmazni oldalainkon, de sokszor ez is kevés. Mindez azért, mert az Ön monitorjának felbontása, fényerőssége, minősége komoly befolyásoló tényező, ráadásul még a minőségi, full HD-s monitor esetében is van eltérés a valóság és a monitor által mutatott kép között. Minden esetben érdemes tehát szaküzleteinket felkeresni a döntés meghozatala előtt.

Ha a garázskaput helyi szakember szereli be, úgy él a garanciám? (Tamás, Budapest)

Ha az Ön garanciája nem is él, de a garázskapu szavatossági idejét természetesen nem befolyásolja a beépítő személye. A válasz tehát, hogy a törvény által meghatározott szavatossági jogok érvényesek a garázskapura. Érdemes tudni, hogy a beépítésből adódó meghibásodást a gyártó nem veszi garanciális alapnak, ezért minden esetben szakemberrel végeztesse a munkát! A saját gyárunkban gyártott és kereskedelmi forgalomba került JOLA kapukhoz minden esetben ajánljuk a gyári beépítő csapatunkat.

 

A garázskaput tehát Önök gyártják, vagy csak forgalmazzák? (Lukács, Békéscsaba)

A garázskaput saját gyártóüzemünkben készítjük el. A termék beszerelését szigorúan gyári alkalmazottainkkal végeztetjük el, hogy a legjobb minőségben kerüljön a kapu a helyére!

 

Nyíregyházán nincs szaküzletük, ha jól látom. Viszont gondolom, itt is tudnak nekem ablakot beépíteni, ha elnyeri tetszésemet az ajánlatuk? (András, Nyíregyháza)

Ön jól látja, sajnos Nyíregyházán még nincs szaküzletünk, de ez nem jelenti azt, hogy nem dolgozunk a városban. Igen sokan vásároltak, vásárolnak és – bízunk benne – vásárolnak a jövőben is Nyíregyházáról és környékéről, illetve szolgáltatásainkat is rendszeresen igénybe veszik. Várjuk szeretettel debreceni szaküzletünkben, vagy kérjen ajánlatot e-mailben!

 

Ajánlatot kaptam olyan műanyag ablakra, amilyet Önök nem árusítanak, vagy legalábbis az Önök által üzemeltetett oldalakon nem találtam. Kérdezem, hogy minden ablakot be tudnak szerezni? (András, Göd)

Ha minden ablakot nem is, de sok márkát tudunk Önnek biztosítani, amennyiben kívánja. Viszont a szakszerűséghez hozzá tartozik, hogy azért nem jelentetjük meg az összes, általunk beszerezhető műanyagablak-márkát, mert nem feltétlenül szeretnénk nagy számban értékesíteni azokat. Ennek szakmai oka a profil minősége, a gyártói kiszolgálás lassúsága, a garanciális háttér nem megfelelő mivolta, illetve a termék ára. Mint látja, az ár csupán a negyedik szempont nálunk. A minőség az összes többi alapja, hiszen ha van minőség, akkor gondolkodhatunk csak a többi lehetőségben. Ha elfogadja szakmai ismeretünket, és elfogadja a kollégáink által készített árajánlatunkat a meglévő minőségi profiljainkra, megtisztel vele minket.